MEMBERSHIP

Lid zijn van H-DC Haguelands betekent mooie ritten maken met een groep mensen die allemaal dezelfde passie voor motorrijden hebben. Je wordt jaarlijks uitgenodigd voor een aantal besloten activiteiten zoals Ride Outs, het clubweekend en het clubfeest.

Je hebt als clublid ook verplichtingen, namelijk regelmatig verschijnen op clubevenementen en meerijden in de Charity Ride Out en de King & Queensday Ride Out.

Lid worden van H-DC Haguelands kan alleen op voordracht van een van de leden van de club. Als je niemand van de club kent, kom dan naar een evenement  en maak jezelf bij het bestuur bekend. Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 45,00 per jaar en vanaf 1 juli € 22,50 voor rijdende leden. Voor partners die meerijden is de bijdrage € 20,00 per jaar.

Aanmelden als lid gaat via het aanmeldingsformulier. Verstuur het formulier ingevuld naar secretary@hdchaguelands.nl. Onze secretary neemt dan contact met je op.

Wil je geen lid meer zijn, om welke reden dan ook, dan moet je je opzegging voor 1 DECEMBER bij de vereniging bekend zijn. Dit kan per e-mail of per brief.

HDC-HagueLands | secretary@hdchaguelands.nl